Filete de porc umplute cu slănină și sos de mere-Riesling

Filete de porc umplute cu slănină și sos de mere-Riesling
Filetele de porc umplute cu slănină și sos de mere-Riesling ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 734 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, slănină, verdeață și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filete De Porc Umplute Cu Mere, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, și Filete De Porc Umplute Cu Languste.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până când sunt fierte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Adăugați mărul, usturoiul, cimbru și salvie și gătiți până când mărul începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă verdeața și se gătește până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Transferați amestecul într-un castron mediu și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se amestecă brânza de capră și se condimentează umplutura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Aprinde un grătar. Folosind un cuțit lung și subțire și începând de la un capăt gros, tăiați un buzunar lat de 1 inch prin centrul fiecărui filet de porc; folosiți mânerul unei linguri de lemn pentru a lărgi buzunarul, dacă este necesar. Umpleți filetele de porc cu umplutura, băgându-l cu lingura de lemn. Condimentați filetele cu sare și piper și înfășurați bine fâșiile de slănină în jurul lor; încercați să acoperiți orice umplutură expusă cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Grătiți filetele de porc la foc moderat, rotind de patru ori, până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 25 de minute, sau temperatura internă ajunge la 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați filetele de porc pe o tăietură, acoperiți bine cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
12
Adăugați mărul, cidrul, Riesling-ul, bulionul de pui, salvia și cimbru și fierbeți până când mărul se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
RieslingRiesling
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
13
Transferați conținutul cratiței într-un blender și piure până se omogenizează. Se strecoară sosul înapoi în cratiță și se fierbe până se acoperă spatele unei linguri, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Feliați filetele de porc în cruce de aproximativ 1 inch grosime și aranjați pe farfurii. Puneți sosul de mere-Riesling în jurul cărnii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
RieslingRiesling
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista