Filete de porc prăjite cu cartofi dulci și pere
Filetele de porc prăjite cu cartofi dulci și pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 342 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, frunze de salvie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Filete de porc prăjite cu cartofi dulci și pere, Filete de porc cu cartofi prăjiți, și Pere prăjite cu arțar și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Așezați filetul de porc în tigaie. Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, sarea, salvia și piperul. Frecați jumătate din amestecul de condimente pe carne de porc.
Într-un castron mediu, aruncați cartoful dulce, perele și ceapa cu ulei până când sunt acoperite.
Se presară cu amestecul de condimente rămas; aruncă.
Așezați legumele în jurul cărnii de porc.
Coaceți 25 până la 30 de minute, amestecând ușor legumele și perele o dată sau de două ori în timpul coacerii, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 63°, iar legumele sunt fragede.
Scoateți din cuptor; acoperiți cu folie și lăsați să stea 3 minute înainte de feliere.
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch.
Se ornează cu frunze proaspete de salvie.