Filetele de porc prăjite cu cartofi dulci și pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 342 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, frunze de salvie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Filete de porc prăjite cu cartofi dulci și pere, Filete de porc cu cartofi prăjiți, și Pere prăjite cu arțar și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați filetul de porc în tigaie. Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, sarea, salvia și piperul. Frecați jumătate din amestecul de condimente pe carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
3
Într-un castron mediu, aruncați cartoful dulce, perele și ceapa cu ulei până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jumătăți De Pere în Sirop
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se presară cu amestecul de condimente rămas; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Așezați legumele în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Coaceți 25 până la 30 de minute, amestecând ușor legumele și perele o dată sau de două ori în timpul coacerii, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 63°, iar legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jumătăți De Pere în Sirop
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor; acoperiți cu folie și lăsați să stea 3 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.