Filete de porc frecate cu condimente în coji de porumb cu Salsa de afine-Avocado
Spice-frecat Muschiulete de porc în coji de porumb cu afine-Avocado Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 265 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Un amestec de sare, semințe de coriandru, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Asiatic 5 Spice filete de porc la grătar cu Mango Citrus Salsan și Scallion Frankie Wraps, Filete De Curcan La Grătar Frecate Cu Condimente, și Cotlet de porc frecat cu condimente cu Salsa de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă semințele de chimen, semințele de coriandru și boabele de piper negru într-o tigaie mică uscată la foc mediu până când sunt aromate, aproximativ 2 minute. Se macină fin amestecul de condimente în râșnița de condimente sau mini procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă condimentele măcinate, șalota, uleiul de măsline, sarea și usturoiul într-un castron mic până se formează pastă. Frecați carnea de porc pe toate părțile cu pastă de condimente. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Condimente
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Rupeți 4 coji de porumb pe lungime în benzi de 1/2 până la 3/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
4
Așezați 1 buștean de filet de porc în centrul fiecărei coji de porumb rămase. Înfășurați cojile de porumb în jurul cărnii de porc și legați centrul și capetele fiecăruia cu benzi de coajă de porumb ca pentru Tamale, închizând complet carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Coji De Porumb
Tamale
Porumb
Folie
5
Așezați pachetele de porc pe raft pe foaia de copt. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți cu un prosop de bucătărie umed, apoi folie și dați-l la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți mănunchiurile de porc neacoperite până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a fiecărei piese înregistrează 150 de metri cubi F, 35 până la 45 de minute, în funcție de grosimea cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Așezați 1 pachet de porc pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
9
Îndepărtați fâșia de coajă de la 1 capăt al fiecăruia; îndoiți ușor coaja de porumb înapoi, expunând o parte din carne. Lingurați Salsa de afine-Avocado alături și serviți.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.