Filet picant de porc cu cartofi și ardei

Filetul de porc picant cu cartofi și ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 325 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei de cireșe, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet de porc cu ardei roșii și galbeni, Filet de porc prăjit și ardei, și Muschiulet de porc la gratar cu ananas si ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează carnea de porc cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați-l pe o parte a tigaiei; așezați cartofii și usturoiul pe cealaltă parte și condimentați cu 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand cartofii si rotind carnea de porc, pana cand carnea de porc se rumeneste pe toate partile, 6-8 minute.
Adăugați vinul, bulionul și ardeii de cireșe. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, acoperit, până când carnea de porc este gătită și cartofii sunt fragede, 12 până la 15 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de feliere. Amestecați pătrunjelul în cartofi și serviți cu carnea de porc feliată. Fapt alimentar: nu numai că ardeii de cireșe fierbinți sunt delicioși atunci când sunt gătite cu carne de porc, pui și carne de vită, dar sunt și gustoase pe sandvișurile cu salam. Sau le chestii cu crema de branza, Feta, sau brânză albastră pentru un aperitiv zesty. O stropire de saramură de piper va însufleți un martini sau o Bloody Mary.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este la Celian Elite Malbec. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.