Filet Picant De Porc Chipotle La Grătar

Picant Chipotle carne de porc la gratar muschiulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, miere, sos taco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chipotle Lime Filet De Porc La Grătar – My Take, Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle, și Chipotle var marinat cotlet de porc la grătar sau filet.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță mică, combinați sosul taco, mierea, ardeii iute și sosul adobo; se amestecă bine.
Ungeți filetele de porc cu ulei.
Se presară sare și piper.
Când grătarul este încălzit, așezați carnea de porc pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 13-15 minute sau pana cand termometrul introdus in centrul Inregistreaza 155 F., intoarcand carnea de porc o data si periand cu amestec de sos taco in ultimele 10 minute de timp de gatit.
Se lasa sa stea 10 minute sau pana cand termometrul inregistreaza 160 F.
Aduceți la fierbere orice amestec de sos taco rămas. Felie de porc; se presara cu coriandru.
Serviți sosul cu carne de porc.