Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot

Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot. Pentru $ 9.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 865 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de unt plus 1/2 cană de unt, ulei de struguri, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Merlot File Mignon, File Mignon Prăjit, Sos De Vin De Vișine Și Piure De Cartofi Cu Usturoi Ușor, și O cină de Valentine-file mignon cu sos de hrean Dijon și piure de cartofi Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cele 3 linguri de ulei într-o cratiță mare și sotati usturoiul și șalotele la foc blând până la translucid. (Dacă aveți orice garnituri de carne, le-ar adăuga în acest moment). Degajează tigaia cu vinul și adaugă bulionul de vită și cimbrul și rozmarinul. Lăsați acest amestec să se reducă. Ar putea dura 20 până la 30 de minute (uneori mai mult) la fierbere rulantă, neacoperită. Doriți ca lichidul să se evapore la aproximativ 1/3 din ceea ce ați început (pentru a intensifica aroma). După ce ați redus lichidul la volumul necesar, îndepărtați-l de pe foc, strecurați-l printr-un chinois (o strecurătoare conică) sau o pânză de brânză (astfel încât să puteți îndepărta toate legumele și ierburile), întoarceți sosul în tigaie și amestecați untul pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Fierbeți cartofii cu frunzele de dafin până când cartofii sunt fragede. În timp ce cartofii se gătesc, sotează carnea de homar în ulei și unt până când nu mai este translucidă și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
2
Scurgeți bine cartofii și aruncați frunzele de dafin, apoi zdrobiți cartofii. Folosind un bătător, adăugați 1 băț de unt și sare și piper alb. Îndoiți carnea de homar în cartofi și puneți-o deoparte într-un loc cald.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Într-o tigaie grea cu fund, sigură pentru cuptor, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei și încălziți la foc mediu pe plită. Când tigaia este fierbinte, gătiți fiecare parte a filetelor timp de aproximativ 2 până la 3 minute, lăsând netulburată în primele 2 minute. Întoarceți filetele și continuați procesul de ardere pe cealaltă parte a filetelor timp de încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți tigaia de fripturi în cuptorul preîncălzit. Lăsați filetele să gătească încă 6 până la 8 minute în cuptor (în funcție de grosimea fripturilor și de căldura cuptorului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
În timp ce fripturile sunt în cuptor termina cartofii de mărunțire brânză Boursin în homar piure de cartofi pe care le-au fost păstrarea cald și ușor amestecând-o pentru a permite brânză să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză BoursinBrânză Boursin
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți tigaia de fripturi din cuptor și lăsați-le să se odihnească. (Nu uitați să folosiți o mănușă de cuptor; mânerul tigaiei va fi fierbinte!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Dacă este necesar, reîncălziți scurt sosul Merlot, apoi scoateți vasul de pe foc și amestecați întregul băț de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
MerlotMerlot
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Placă o porție de piure de cartofi în centrul plăcii de servire. Acoperiți cu filetul mignon, lingurați sosul Merlot peste și în jur și garnisiți cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
MerlotMerlot
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Gilbert Picq Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
În mod normal, acest lucru vine de la 12 colete și este invariabil plin de esență flinty seashell, făcându-l un Chablis chintesențial.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista