Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot

Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot. Pentru $ 9.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 865 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de unt plus 1/2 cană de unt, ulei de struguri, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Merlot File Mignon, File Mignon Prăjit, Sos De Vin De Vișine Și Piure De Cartofi Cu Usturoi Ușor, și O cină de Valentine-file mignon cu sos de hrean Dijon și piure de cartofi Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cele 3 linguri de ulei într-o cratiță mare și sotati usturoiul și șalotele la foc blând până la translucid. (Dacă aveți orice garnituri de carne, le-ar adăuga în acest moment). Degajează tigaia cu vinul și adaugă bulionul de vită și cimbrul și rozmarinul. Lăsați acest amestec să se reducă. Ar putea dura 20 până la 30 de minute (uneori mai mult) la fierbere rulantă, neacoperită. Doriți ca lichidul să se evapore la aproximativ 1/3 din ceea ce ați început (pentru a intensifica aroma). După ce ați redus lichidul la volumul necesar, îndepărtați-l de pe foc, strecurați-l printr-un chinois (o strecurătoare conică) sau o pânză de brânză (astfel încât să puteți îndepărta toate legumele și ierburile), întoarceți sosul în tigaie și amestecați untul pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Fierbeți cartofii cu frunzele de dafin până când cartofii sunt fragede. În timp ce cartofii se gătesc, sotează carnea de homar în ulei și unt până când nu mai este translucidă și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Scurgeți bine cartofii și aruncați frunzele de dafin, apoi zdrobiți cartofii. Folosind un bătător, adăugați 1 băț de unt și sare și piper alb. Îndoiți carnea de homar în cartofi și puneți-o deoparte într-un loc cald.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Într-o tigaie grea cu fund, sigură pentru cuptor, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei și încălziți la foc mediu pe plită. Când tigaia este fierbinte, gătiți fiecare parte a filetelor timp de aproximativ 2 până la 3 minute, lăsând netulburată în primele 2 minute. Întoarceți filetele și continuați procesul de ardere pe cealaltă parte a filetelor timp de încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți tigaia de fripturi în cuptorul preîncălzit. Lăsați filetele să gătească încă 6 până la 8 minute în cuptor (în funcție de grosimea fripturilor și de căldura cuptorului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
În timp ce fripturile sunt în cuptor termina cartofii de mărunțire brânză Boursin în homar piure de cartofi pe care le-au fost păstrarea cald și ușor amestecând-o pentru a permite brânză să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză BoursinBrânză Boursin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți tigaia de fripturi din cuptor și lăsați-le să se odihnească. (Nu uitați să folosiți o mănușă de cuptor; mânerul tigaiei va fi fierbinte!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Dacă este necesar, reîncălziți scurt sosul Merlot, apoi scoateți vasul de pe foc și amestecați întregul băț de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
MerlotMerlot
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Placă o porție de piure de cartofi în centrul plăcii de servire. Acoperiți cu filetul mignon, lingurați sosul Merlot peste și în jur și garnisiți cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
MerlotMerlot
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Gilbert Picq Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
În mod normal, acest lucru vine de la 12 colete și este invariabil plin de esență flinty seashell, făcându-l un Chablis chintesențial.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista