Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot. Pentru $ 9.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 865 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de unt plus 1/2 cană de unt, ulei de struguri, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Merlot File Mignon, File Mignon Prăjit, Sos De Vin De Vișine Și Piure De Cartofi Cu Usturoi Ușor, și O cină de Valentine-file mignon cu sos de hrean Dijon și piure de cartofi Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cele 3 linguri de ulei într-o cratiță mare și sotati usturoiul și șalotele la foc blând până la translucid. (Dacă aveți orice garnituri de carne, le-ar adăuga în acest moment). Degajează tigaia cu vinul și adaugă bulionul de vită și cimbrul și rozmarinul. Lăsați acest amestec să se reducă. Ar putea dura 20 până la 30 de minute (uneori mai mult) la fierbere rulantă, neacoperită. Doriți ca lichidul să se evapore la aproximativ 1/3 din ceea ce ați început (pentru a intensifica aroma). După ce ați redus lichidul la volumul necesar, îndepărtați-l de pe foc, strecurați-l printr-un chinois (o strecurătoare conică) sau o pânză de brânză (astfel încât să puteți îndepărta toate legumele și ierburile), întoarceți sosul în tigaie și amestecați untul pentru a termina sosul.
Fierbeți cartofii cu frunzele de dafin până când cartofii sunt fragede. În timp ce cartofii se gătesc, sotează carnea de homar în ulei și unt până când nu mai este translucidă și dă deoparte.
Scurgeți bine cartofii și aruncați frunzele de dafin, apoi zdrobiți cartofii. Folosind un bătător, adăugați 1 băț de unt și sare și piper alb. Îndoiți carnea de homar în cartofi și puneți-o deoparte într-un loc cald.;
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Într-o tigaie grea cu fund, sigură pentru cuptor, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei și încălziți la foc mediu pe plită. Când tigaia este fierbinte, gătiți fiecare parte a filetelor timp de aproximativ 2 până la 3 minute, lăsând netulburată în primele 2 minute. Întoarceți filetele și continuați procesul de ardere pe cealaltă parte a filetelor timp de încă 2 până la 3 minute.
Puneți tigaia de fripturi în cuptorul preîncălzit. Lăsați filetele să gătească încă 6 până la 8 minute în cuptor (în funcție de grosimea fripturilor și de căldura cuptorului).
În timp ce fripturile sunt în cuptor termina cartofii de mărunțire brânză Boursin în homar piure de cartofi pe care le-au fost păstrarea cald și ușor amestecând-o pentru a permite brânză să se topească.
Scoateți tigaia de fripturi din cuptor și lăsați-le să se odihnească. (Nu uitați să folosiți o mănușă de cuptor; mânerul tigaiei va fi fierbinte!)
Dacă este necesar, reîncălziți scurt sosul Merlot, apoi scoateți vasul de pe foc și amestecați întregul băț de unt.
Placă o porție de piure de cartofi în centrul plăcii de servire. Acoperiți cu filetul mignon, lingurați sosul Merlot peste și în jur și garnisiți cu arpagic tocat.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Gilbert Picq Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Gilbert Picq Chablis]()
Gilbert Picq Chablis
În mod normal, acest lucru vine de la 12 colete și este invariabil plin de esență flinty seashell, făcându-l un Chablis chintesențial.