Filet Mignon cu sos de ciuperci-vin
Filet mignon cu sos de ciuperci-vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 444 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper crăpat, margarină, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet mignon cu sos de vin roșu de ciuperci, Filet Mignon Cu Ciuperci-Sos De Vin-Versiune Ușoară Greutate Wat, și Filet Mignon cu sos de vin roșu.
Instrucțiuni
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șalotă și ciuperci; saut timp de 4 minute.
Adăugați 1 cană de vin și 3/4 cană consomm; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Scoateți ciupercile cu o lingură cu fante; așezați într-un castron. Creșteți căldura la mare; gatiti amestecul de vin pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute).
Adăugați la ciuperci în castron; pus deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Presărați piper peste fripturi. Topiți 1 1/2 lingurițe de unt în tigaie la foc mediu.
Adăugați fripturi; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați pe un platou; păstrați cald.
Combinați sosul de soia și amidonul de porumb.
Adăugați 1/2 cană de vin și consomm rămas în tigaie; răzuiește tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Adăugați amestecul de ciuperci, amestecul de amidon de porumb și cimbru uscat; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând continuu.
Serviți sosul cu fripturi.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.