Filet Mignon cu sos de ciuperci-vin

Filet Mignon cu sos de ciuperci-vin
Filet mignon cu sos de ciuperci-vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 444 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper crăpat, margarină, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet mignon cu sos de vin roșu de ciuperci, Filet Mignon Cu Ciuperci-Sos De Vin-Versiune Ușoară Greutate Wat, și Filet Mignon cu sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotă și ciuperci; saut timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați 1 cană de vin și 3/4 cană consomm; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Scoateți ciupercile cu o lingură cu fante; așezați într-un castron. Creșteți căldura la mare; gatiti amestecul de vin pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
5
Adăugați la ciuperci în castron; pus deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
TigaieTigaie
6
Presărați piper peste fripturi. Topiți 1 1/2 lingurițe de unt în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați fripturi; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
8
Așezați pe un platou; păstrați cald.
9
Combinați sosul de soia și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
10
Adăugați 1/2 cană de vin și consomm rămas în tigaie; răzuiește tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați amestecul de ciuperci, amestecul de amidon de porumb și cimbru uscat; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru UscatCimbru Uscat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiuperciCiuperci
12
Serviți sosul cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos
13
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista