Filet Mignon cu crustă de piper cu Port Jus

Filet Mignon cu crustă de boabe de piper cu Port Jus este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de fripturi de vită, sare, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Filet Mignon Cu Coajă De Piper Cu Sos Balsamic De Vin Roșu, Filet Mignon cu sos de boabe de piper, și Filet mignon cu boabe de piper-sos de portocale.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Frecați ardeiul uniform peste fripturi.
Se presara sare peste partea de jos a tigaie.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți fripturile din tigaie; pune deoparte.
Se amestecă portul și bulionul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura la mediu. Întoarceți fripturile în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie. Reduceți lichidul la 1/4 cană.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați untul în tigaie; se amestecă cu un tel până se topește.
Stropiți sosul peste fripturi.