Filet de vită în sos de ciuperci

Filet de vită în sos de ciuperci
Filet de vită în sos de ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 580 calorii, 52G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $7.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de făină, ceapă verde, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită cu sos de ciuperci, Filet de vită piperat cu sos de ciuperci, și Filet de vită cu sos de vin roșu de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și 2 linguri de unt la foc mediu-mare. Gatiti fripturile timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea ajunge la coacerea dorita (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui sa citeasca 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine facut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți într-un platou de servire; păstrați cald.
3
Pentru a pune sucurile în tigaie, adăugați ciupercile, ceapa și untul rămas; se sotează până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați făina, sarea și piperul; se amestecă treptat bulionul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Adăugați sos de rumenire, dacă doriți. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
6
Se servește cu fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista