Filet De Vită Teriyaki

Filet De Vită Teriyaki
Reteta Teriyaki muschiulet de vita ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 55 minute. Pentru $2.87 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 187 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, amestec de supă de ceapă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Teriyaki, Filet De Porc Teriyaki, și Filet De Porc Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați sherry, sos de soia, amestec de supă și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 1 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați filet. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 5 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Așezați filetul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se coace, neacoperit, la 425 cm. timp de 45-50 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 cm.; mediu, 160 cm.; bine făcut, 170 cm.), ungându-se adesea cu 1/3 cană marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 10-15 minute.
7
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți apa și marinada rămasă la fierbere timp de 1 minut sau până când sosul este ușor redus. Feliați carnea de vită; se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista