Filet De Vită Teriyaki

Filet De Vită Teriyaki
Reteta Teriyaki muschiulet de vita ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 55 minute. Pentru $2.87 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 187 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, amestec de supă de ceapă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Teriyaki, Filet De Porc Teriyaki, și Filet De Porc Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați sherry, sos de soia, amestec de supă și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă 1 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați filet. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 5 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Așezați filetul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Se coace, neacoperit, la 425 cm. timp de 45-50 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 cm.; mediu, 160 cm.; bine făcut, 170 cm.), ungându-se adesea cu 1/3 cană marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea 10-15 minute.
7
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți apa și marinada rămasă la fierbere timp de 1 minut sau până când sosul este ușor redus. Feliați carnea de vită; se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista