Filet de vită la grătar cu sos Pebre

Filet de vită la grătar cu sos Pebre
Filet de vită la grătar cu sos Pebre ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $5.57 pe portie. Acest fel principal are 585 calorii, 35g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sos pebre, pudră de usturoi, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Churrasco cu Pebre (filet de vită la grătar cu sos de coriandru Chilian), Filet de vită la grătar cu sos de hrean, și Filet de vită la grătar cu sos de hrean-nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați filetul într-un vas puțin adânc.
3
Se toarnă marinata peste muschiulet; se acoperă și se marinează la frigider 8 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Scoateți carnea din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați filetul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți la 400 timp de 45 până la 60 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
8
Se servește cu sos Pebre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Revista