Filet de vită la grătar cu sos de hrean-nucă

Filetul de vită la grătar cu sos de hrean-nuc este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de vită la grătar cu sos de hrean, Filet de vită ars cu sos de muștar-hrean, și Filet de porc de rozmarin la grătar cu sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; frecați amestecul de plante peste fripturi.
Așezați fripturile pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătar 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu sos de hrean-nuc.