Filet de vită la grătar cu acoperire cu ierburi-usturoi-piper

Filet de vită la grătar cu acoperire cu ierburi-usturoi-piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 13 și costă 5,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 541 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Filet de vită cu crustă de ierburi și usturoi, cu gust de ardei roșu și galben, Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi, și Filet de vită piperat cu usturoi prăjit-unt de ierburi.
Instrucțiuni
Pregătiți carnea de vită: tăiați excesul de grăsime cu un cuțit ascuțit. Îndoiți capătul subțire al vârfului pentru a aproxima grosimea restului de friptură. Legați cu sfoară de măcelar, apoi continuați să legați friptura cu sfoară la fiecare 11/2 până la 2 inci (pentru a ajuta friptura să-și păstreze forma). Tăiați pielea de argint cu foarfece pentru a împiedica friptura să se plece în timpul gătitului. Apoi, amestecați ulei, usturoi, rozmarin, cimbru, piper și sare; frecați peste friptură pentru a acoperi. Puneți carnea deoparte.
Fie construiți un foc de cărbune în jumătate din grătar, fie porniți toate arzătoarele pe gaz timp de 10 minute. Ungeți grătarul cu o cârpă îmbibată cu ulei folosind clești.
Așezați carnea de vită pe raftul fierbinte și închideți capacul; grătar până la bine ars, aproximativ 5 minute. Întoarceți carnea și închideți capacul; grătar până când este bine ars pe a doua parte, încă 5 minute.
Mutați carnea pe partea rece a grătarului cu cărbune sau opriți arzătorul direct sub carne și rotiți unul sau două arzătoare rămase (în funcție de stilul grătarului) la mediu. Gatiti pana cand un termometru pentru carne introdus in sectiunea cea mai groasa Inregistreaza 130 de grade pentru Roz Roz, 45 pana la 60 de minute, in functie de marimea muschiului si gratar.
Lăsați carnea să se odihnească cu 15 minute înainte de a sculpta.