Filet de vită cu sos de șalotă

Filet de vită cu sos de șalotă
Filet de vită cu sos de șalotă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 585 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de vită, pudră de ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Cu Sos De Muștar Șalotă, Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu șalotă-reducere de port, și Filet de vită la grătar cu Kale toscane și confit de șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați șalotele și 2 linguri de ulei într-un castron; se amestecă 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă împreună 1 lingură de sare și următoarele 4 ingrediente. Frecați filetul cu 1/4 cană de ulei de măsline; presărați condimente deasupra și părțile laterale ale filetului, apăsând ușor cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați filetul într-o tigaie mare unsă; aranjați șalotele în jurul filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți, descoperit, la 500 timp de 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 și coaceți 15 până la 20 de minute sau până când termometrul pentru carne este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de friptură 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, amestecați bulionul de vită și Marsala într-o tigaie mare. Se aduce la fierbere; se fierbe 6 până la 8 minute sau până când lichidul se reduce la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți filetul pe un platou de servire și acoperiți-l cu folie de aluminiu; rezervați șalotă și picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați reducerea bulionului în tigaie și puneți-l la foc mediu pe blatul de gătit, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Bateți împreună făina și apa până se omogenizează; se amestecă în sos în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Adăugați unt, amestecând doar până se topește. Se amestecă 1/4 linguriță de piper. Se taie subțire friptura și se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
Pentru divertisment, vin și cină: vă recomandăm oricare dintre aceste vinuri cu cină: Morgan Monterey Syrah, Chateau Souverain Dry Creek Zinfandel sau Bleasdale Langhorne Creek Shiraz-Cabernet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Ingrediente

7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături3kilogramemuschiulet de vita, tunsmuschiulet de vita, tuns33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 catei pe usturoi, tocati2 catei pe usturoi, tocati23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală2Bucăți de caramele Heath Barfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin Marsala uscatvin Marsala uscat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2Bucăți de caramele Heath Barumărumăr0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)2Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă12 lingurițe de pudră de usturoipâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.șalotă, decojită și înjumătățită pe lungimeșalotă, decojită și înjumătățită pe lungime16creveți și cu veneGarnitură: cimbru proaspătGarnitură: cimbru proaspăt33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)2Bucăți de caramele Heath Bartocat proaspăt sau 1/2 linguriță cimbru uscattocat proaspăt sau 1/2 linguriță cimbru uscat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista