Filet de vită cu crustă de slănină și ierburi

Filet de vită cu crustă de slănină și ierburi
Filetul de vită cu crustă de slănină și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 292 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,86 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei vegetal, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Filet de vită cu crustă de slănină și ierburi, Filet De Vită Cu Crustă De Ierburi, și Filet De Vită Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F. Rub carne de vită friptură cu sare și piper. Într-un castron mediu, amestecați pătrunjelul, oregano, rozmarinul, usturoiul și uleiul. Apăsați amestecul pe partea superioară și pe părțile laterale ale cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De VităFriptură De Vită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați carnea de vită pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați felii de slănină deasupra cărnii de vită, înfășurând capetele sub fund. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Coaceți neacoperit 35 până la 50 de minute sau până când termometrul citește 140 buc.F pentru mediu-rar sau 155 buc. F pentru coacere medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți carnea de vită din cuptor, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să stea aproximativ 15 minute până când temperatura crește 5.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista