Filet de vită ars cu Dijon și ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită ars cu Dijon și ierburi. Această rețetă servește 8. O porție conține 316 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați filetul de vită, rozmarinul, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită cu muștar și ierburi, Mușchi De Vită La Grătar Cu Usturoi Cu Ierburi, și Muschiulet de vita la gratar cu ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Combinați muștarul și usturoiul într-un castron mic. Frecați amestecul de muștar uniform peste carnea de vită.
Combinați pătrunjelul, rozmarinul și cimbrul într-un bol mic.
Presărați carnea de vită uniform cu amestec de pătrunjel.
Așezați carnea de vită pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 26 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați filetul pe un platou; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.