Filet de vită ars cu Dijon și ierburi

Filet de vită ars cu Dijon și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită ars cu Dijon și ierburi. Această rețetă servește 8. O porție conține 316 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați filetul de vită, rozmarinul, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită cu muștar și ierburi, Mușchi De Vită La Grătar Cu Usturoi Cu Ierburi, și Muschiulet de vita la gratar cu ierburi proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați muștarul și usturoiul într-un castron mic. Frecați amestecul de muștar uniform peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați pătrunjelul, rozmarinul și cimbrul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați carnea de vită uniform cu amestec de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Carne De VităCarne De Vită
8
Așezați carnea de vită pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
9
Coaceți la 425 timp de 26 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Așezați filetul pe un platou; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista