Filet De Porc Înăbușit Cu Ceapă

Filetul de porc înăbușit cu ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, cimbru, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Portobello Sufocat Muschiulet De Porc Umplute W / Parmezan Broccoli, Cotlet de porc la cuptor înăbușit cu ceapă și ciuperci, și Ceapă Caramelizată Și Slănină Înăbușită Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet, tăind aproximativ două treimi din drum prin carne.
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa, si saut 5-6 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați cimbru, sare și piper.
Întindeți amestecul de ceapă uniform pe filete.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).