Filet De Porc Înăbușit Cu Ceapă

Filet De Porc Înăbușit Cu Ceapă
Filetul de porc înăbușit cu ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, cimbru, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Portobello Sufocat Muschiulet De Porc Umplute W / Parmezan Broccoli, Cotlet de porc la cuptor înăbușit cu ceapă și ciuperci, și Ceapă Caramelizată Și Slănină Înăbușită Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet, tăind aproximativ două treimi din drum prin carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adauga ceapa, si saut 5-6 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
7
Întindeți amestecul de ceapă uniform pe filete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
8
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
evaluare carbo: 3

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista