Filet De Porc Învelit Cu Slănină Piperată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc învelit cu slănină piperată. O porție conține 299 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci pecan, zahăr brun ferm, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Filet De Porc Învelit Cu Slănină, Filet De Porc Învelit Cu Slănină, și Filet De Porc Învelit Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și ceapă și sotati 8 minute sau până se înmoaie. Se amestecă nucile pecan și se lasă deoparte.
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Se presară sare și piper măcinat.
Întindeți amestecul de ciuperci uniform pe 1 parte a fiecărui filet, lăsând o margine de 1/4 inch.
Rulați moda jellyroll, începând cu 1 capăt lung. Înfășurați 4 felii de slănină în jurul fiecărui filet și fixați-le cu murături din lemn.
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport ușor uns într-o tigaie. Frecați uniform cu zahăr și piper crăpat.
Coaceți, descoperit, la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura la 40
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160.