Filet de porc învelit cu slănină pe grătar sau Broiler

Filet de porc învelit cu slănină pe grătar sau Broiler
Filetul de porc învelit cu slănină pe grătar sau Broiler ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Food.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 80%. Rețete similare includ Filet De Porc Învelit Cu Slănină, Filet De Porc Învelit Cu Slănină, și Filet De Porc Învelit Cu Slănină.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega Norton Malbec Reserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista