Filet de porc umplut cu smochine și brânză albastră
Filetul de porc umplut cu smochine și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 244 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, piper, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Brânză Albastră, Curmale + Filet De Porc Umplut Cu Pecan, Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, și Filet De Vită Umplut Cu Brânză Albastră Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Feliați carnea de porc pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând carnea de porc.
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați smochine și brânză albastră peste carne de porc, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Rulați carnea de porc, moda jeleu, începând cu partea lungă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Presărați carnea de porc cu sare și piper și așezați-o pe o tigaie căptușită cu folie, acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Ungeți jeleul peste carnea de porc.
Coaceți încă 5 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați sfoara; tăiați carnea de porc în felii de 12 (grosime de 1 inch).