Filet de porc umplut cu smochine și brânză albastră

Filet de porc umplut cu smochine și brânză albastră
Filetul de porc umplut cu smochine și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 244 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, piper, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Brânză Albastră, Curmale + Filet De Porc Umplut Cu Pecan, Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, și Filet De Vită Umplut Cu Brânză Albastră Și Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Feliați carnea de porc pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
4
Presărați smochine și brânză albastră peste carne de porc, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
SmochineSmochine
Carne De PorcCarne De Porc
5
Rulați carnea de porc, moda jeleu, începând cu partea lungă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Presărați carnea de porc cu sare și piper și așezați-o pe o tigaie căptușită cu folie, acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Ungeți jeleul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
9
Coaceți încă 5 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați sfoara; tăiați carnea de porc în felii de 12 (grosime de 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista