Filet de porc piperat cu Salsa de roșii-mentă

Reteta muschiulet de porc piperat cu Salsa de tomate-menta ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 286 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână roșii, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Salsa Caldă De Roșii La Grătar, Filet de porc cu Salsa caldă de roșii la grătar, și Filet de porc cu roșii carbonizate și salsa Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați filetele într-un castron mediu.
Adăugați oțetul balsamic, 1 lingură de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și linguriță de piper.
Combinați aceste ingrediente pentru a acoperi bine carnea de porc; acoperiți și puneți deoparte.
Combinați roșiile, ceapa, usturoiul și menta într-un castron mediu.
Bateți împreună oțetul de vin roșu și uleiul de măsline rămas, sarea și piperul.
Se toarnă peste amestecul de roșii și se aruncă bine; se acoperă și se lasă deoparte.
Puneți o tigaie mare antiaderentă sau o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați filetele și gătiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu și gătiți încă 6 până la 8 minute pe fiecare parte, rumenind fiecare uniform.
Scoateți din tigaie într-un platou și lăsați să stea 5 minute. Feliați fiecare filet în 8 bucăți și serviți cu aproximativ 1/3 cană din Salsa de roșii-mentă.
Se servește cu avocado feliat și tortilla care au fost încălzite la cuptor sau pe plită.