Filet de porc piperat cu Salsa de roșii-mentă

Filet de porc piperat cu Salsa de roșii-mentă
Reteta muschiulet de porc piperat cu Salsa de tomate-menta ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 286 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână roșii, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Salsa Caldă De Roșii La Grătar, Filet de porc cu Salsa caldă de roșii la grătar, și Filet de porc cu roșii carbonizate și salsa Jalapeno pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați filetele într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați oțetul balsamic, 1 lingură de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Combinați aceste ingrediente pentru a acoperi bine carnea de porc; acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Combinați roșiile, ceapa, usturoiul și menta într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Bateți împreună oțetul de vin roșu și uleiul de măsline rămas, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă peste amestecul de roșii și se aruncă bine; se acoperă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Puneți o tigaie mare antiaderentă sau o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați filetele și gătiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu și gătiți încă 6 până la 8 minute pe fiecare parte, rumenind fiecare uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți din tigaie într-un platou și lăsați să stea 5 minute. Feliați fiecare filet în 8 bucăți și serviți cu aproximativ 1/3 cană din Salsa de roșii-mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se servește cu avocado feliat și tortilla care au fost încălzite la cuptor sau pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alma De Los Andes Reserva Malbec. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista