Filet de porc la grătar cu Salsa verde de roșii-ananas

Rețeta filet de porc la grătar cu Salsan verde de roșii-ananas este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 623 calorii, 95g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, ananas, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de ananas, Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, și Adobo-filet de porc marinat cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, ceapa, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un castron mare. Se amestecă ananasul, se acoperă și se răcește până când este gata de servit. (Se poate face până la 1 zi înainte. A se păstra acoperit și refrigerat.) Face aproximativ 4 căni.
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-scăzut. Faceți mici incizii peste tot cu un cuțit ascuțit și introduceți felii de usturoi până când sunt bine împânzite. Se condimentează cu sare și piper. Grătare de ulei și carne de porc la grătar, întorcându-se des, până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a filetului ajunge la 71°, iar filetul este ușor rumenit la exterior și nu prezintă culoare roz în interior, aproximativ 45 de minute.
Scoateți carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Condimentează salsa verde de roșii-ananas cu sare și piper.
Se servește rece cu felii subțiri de porc.