Filet de porc la grătar cu Salsa verde de roșii-ananas

Filet de porc la grătar cu Salsa verde de roșii-ananas
Rețeta filet de porc la grătar cu Salsan verde de roșii-ananas este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 623 calorii, 95g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, ananas, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de ananas, Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, și Adobo-filet de porc marinat cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, ceapa, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un castron mare. Se amestecă ananasul, se acoperă și se răcește până când este gata de servit. (Se poate face până la 1 zi înainte. A se păstra acoperit și refrigerat.) Face aproximativ 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AnanasAnanas
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-scăzut. Faceți mici incizii peste tot cu un cuțit ascuțit și introduceți felii de usturoi până când sunt bine împânzite. Se condimentează cu sare și piper. Grătare de ulei și carne de porc la grătar, întorcându-se des, până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a filetului ajunge la 71°, iar filetul este ușor rumenit la exterior și nu prezintă culoare roz în interior, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CuțitCuțit
3
Scoateți carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Condimentează salsa verde de roșii-ananas cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Roșii VerziRoșii Verzi
AnanasAnanas
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Se servește rece cu felii subțiri de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Sur De los Andes Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Revista