Filet de porc la grătar cu marinată de petardă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 244 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sos de grătar, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar cu marinată de coriandru-mentă, Filet de porc la grătar cu muștar, rozmarin și marinată de mere, și Filet de porc la grătar cu coajă de lămâie-marinată de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați sosul de grătar, zahărul brun, 2 linguri de ulei, oțetul de vin alb, sosul de soia, sosul de piper și 1 cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Sos De Grătar
Sos Fierbinte
Zahăr Brun
Sos De Soia
Usturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați carne de porc; întoarceți-vă la strat. Sigilați punga și refrigerați, întorcând carnea de porc ocazional, cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un castron mare, amestecați ardeii grași, 2 linguri de ulei, oțetul balsamic, sarea și 2 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Cuișoare întregi De Usturoi
Ardei Gras
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
4
Scoateți carnea de porc din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
5
Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu 20 până la 25 de minute, perindând ocazional cu marinată și rotind o dată, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 circulat F. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
6
Tăiați carnea de porc în felii; aranjați pe platou cu amestec de ardei gras.
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.