Filet De Porc La Grătar Cu Chimichurri Și Legume De Vară
Filetul de porc la grătar cu Chimichurri și legume de vară este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1263 calorii, 195g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $10.32 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin, filete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Filet de porc la grătar cu Chimichurri și legume de vară, Pui la grătar și legume cu sos Chimichurri, și Filet de porc cu Chimichurri pentru rețete similare.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.