Filet de porc la grătar a la Rodriguez cu glazură de Guava și portocaliu-Habanero Mojo

Muschiulet de porc la gratar A la Rodriguez cu glazură de Guava și portocaliu-Habanero Mojo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 445 calorii, 49G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți habanero chile, suc de portocale, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Pește-Spadă Glazurat Cu Guava La Grătar Cu Portocaliu Habanero Moj, Filet de porc cu glazură picantă de Guava, și Filet de porc la grătar cu glazură de marmeladă portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un grătar la înălțime.
Ungeți carnea de porc cu ulei, apoi condimentați-o cu sare și piper. Puneți deoparte câteva linguri de glazură de Guava pentru periajul porcului gătit. Grătați timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, perindând frecvent cu glazura de Guava.
Scoateți din grătar, periați din nou cu glazură și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați în felii groase de 1/2 inci, stropiți cu mojo-ul portocaliu-Habanero și serviți imediat.
Bateți jeleul, muștarul și sucul de portocale împreună într-un bol mic. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați suc de lămâie, suc de portocale și habanero chile și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate.
Bateți cilantro și chimen și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Stropiți peste carne de porc.