Filet De Porc La Grătar

Filetul de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 323 calorii, 49G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ardei habanero, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc La Grătar Cu Condimente Smucite (Fără Gluten), Muschiulet De Porc Jamaican, și Filet de porc smucit cu Salsa de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați filetul în jumătate și așezați capătul mai subțire în lateral.
Tăiați capătul mai gros pe jumătate pe lungime. Ar trebui să aveți 3 bucăți în mare parte egale.
Combinați ceapa, cimbru, oțet, usturoi, ardei habanero, ghimbir, sos de soia, ulei vegetal, zahăr brun, ienibahar, piper negru, piper cayenne, nucșoară și scorțișoară într-un blender. Puree până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Se toarnă marinada Smucită într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați bucăți de filet de porc, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Carnea de porc la grătar, mișcându-se dacă este necesar pentru a evita gătirea excesivă a părților subțiri ale cărnii, până când apar urme întunecate de grătar și se ridică ușor de pe grătar, 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).