Filet de porc Hoisin cu salată Asiatică de morcovi
Filet de porc Hoisin cu salată Asiatică de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 250 de calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă ați achiziționat sos de salată de pui, sos hoisin, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Hoisin Cu Salată Asiatică De Morcovi, Filet de porc cu miere Hoisin cu piure de morcovi, și Filet de porc cu miere Hoisin cu piure de morcovi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați raftul în tava de copt de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Adăugați suficientă apă pentru a ajungeadâncime de 1/4 inch (nu trebuie să atingă rack-ul).Se amestecă hoisin și sos de soia într-un castron mic;periați gros peste tot carnea de porc. Aranjați carnea de porc perack în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă orice sos rămas peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Prăjiți carnea de porc până când termometrul este introdus în centru înregistrează 145 de metri pătrați, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat. Acoperiți libercu folie; lăsați să se odihnească 10 minute (temperatura internă va crește ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
7
Între timp, aruncați morcovi și toaterămânând ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Tăiați subțire carnea de porc pe diagonală ușoară.Aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Stropiți cu orice sucde la bord.
10
Se servește cu salată de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
11
* Disponibil în secțiunea Asian foods din manysupermarket-uri și pe piețele asiatice.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.