Filet de porc glazurat cu miere și morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc și morcovii glazurați cu miere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 282 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Glazurat Cu Soia De Miere, Filet De Porc Glazurat Cu Miere, și Filet De Porc Glazurat Cu Miere-Soia.
Instrucțiuni
Așezați morcovii și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie și aduceți-i la fierbere la foc mare; reduceți focul la foc mic. Se amestecă, se acoperă și se lasă morcovii să fiarbă încă 10-12 minute sau până când sunt fragede.
Între timp, pregătiți glazura amestecând toate ingredientele glazurii într-un castron mic; pus deoparte. Când morcovii sunt gata, scoateți-i de pe foc, scurgeți-I și lăsați-i deoparte.
Tăiați filetul transversal în 12 felii egale și condimentați cu sare și piper. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă foarte mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți 2-3 minute sau până se rumenesc frumos pe partea de jos. Folosind clești, răsturnați carnea de porc și gătiți încă 3-4 minute sau până când este aproape gătită.
Adăugați morcovii în tigaie cu carne de porc. Se amestecă din nou glazura și se adaugă în tigaie. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când carnea de porc este gata, aproximativ 1-2 minute. Se amestecă pentru a acoperi carnea de porc și morcovii cu glazură. Împărțiți carnea de porc și morcovii în 4 farfurii.
Se toarnă orice glazură rămasă peste carne de porc și se ornează cu arpagic, dacă se dorește.