Filet de porc cu tapenadă de măsline-muștar

Filetul de porc cu tapenadă de măsline-muștar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 155 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, măsline kalamatan, măsline umplute cu ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc Balsamic de arțar cu tapenadă de măsline de afine, Filet De Porc Umplut Cu Măsline Verzi, și Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Apăsați bucățile de porc în medalioane groase de 1/2 inch.
Combinați sare, piper și fenicul; frecați uniform peste carnea de porc. Înveliți ușor carnea de porc cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
În timp ce carnea de porc gătește, combinați măslinele și ingredientele rămase.
Serviți amestecul de măsline peste carne de porc.