Filet de porc cu smog elvețian și mămăligă

Filet de porc cu Bietă elvețiană și mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 432 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele degresat, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Cu Lapte Degresat De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Filet De Porc Smucit Cu Bietă Elvețiană, Filet De Porc La Grătar Umplut Cu Brânză Elvețiană Și Ananas, și Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă pentru rețete similare.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Menage A Trois Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois Malbec]()
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.