Filet de porc cu miere-muștar cu Kale

Filet de porc cu miere-muștar cu Kale
Filetul de porc cu muștar de miere cu Kale este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 286 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet de porc, oțet de vin, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Filet De Porc Cu Muștar De Miere, Filet De Porc Cu Muștar De Miere, și Filet De Porc Cu Miere-Muștar La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de porc, tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Combinați carnea de porc și următoarele 3 ingrediente (carne de porc prin oțet) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Se sigilează și se marinează la frigider timp de 2 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
8
Pentru a pregăti sosul, combinați marinada rezervată, 2 linguri de miere și următoarele 5 ingrediente (miere prin 1 lingură de muștar) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti 15 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Pentru a pregăti kale, combinați kale, 1/4 cană bulion de pui, 1 lingură muștar și 1 lingură șalotă într-o tigaie mare la foc mediu. Acoperiți și gătiți 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Angulo Innocenti Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Angulo Innocenti Malbec
Angulo Innocenti Malbec
Angulo Innocenti Malbec arată frumoasa expresie a climatului rece la Consulta. Cu o culoare violet închis, intens, vinul prezintă aromele bogate, întunecate de fructe și notele delicate de violet, foarte tipice pentru La Consulta terroir, făcând această zonă atât de apreciată pentru Malbec. Acest vin prezintă, de asemenea, prospețime, echilibru și aciditate perfectă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista