Filet De Porc Cu Miere-Dijon
Miere-Dijon muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 235 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere, muștar dijon, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu miere-Dijon cu ciuperci, Filet de porc cu miere Dijon cu sparanghel, și Filet De Porc Din Soia Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Scoateți 1/2 cană pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Scurgeți carnea de porc și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Carne de porc la grătar, acoperită, la foc mediu timp de 10-13 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 km. Sau coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute, ungand ocazional.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Louis Jadot Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Pinot Noir]()
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.