Filet de porc cu ciuperci exotice
Muschiulet de porc cu ciuperci exotice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 580 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, filet de porc, amestec de ciuperci pre exotice și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet De Porc Cu Ciuperci, Filet de porc umplut cu ciuperci Porcini, și Miere de porc Dijon cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Tăiați carnea de porc transversal în 4 bucăți; tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime. Se taie fiecare jumătate în benzi subțiri.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ulei de măsline.
Adăugați carne de porc, sare, cimbru, piper și ciuperci la tigaie; sotati 4 minute sau până când carnea de porc este gradul dorit de coacere și ciupercile sunt fragede.
Combinați apa, făina și sosul Worcestershire într-un bol mediu, amestecând cu un bici până la neted. Se amestecă smântâna.
Adăugați amestecul de smântână în tigaie, amestecând pentru a combina. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand constant.
Serviți amestecul de porc peste tăiței; presărați pătrunjel.