Glazură Rapidă Fudge

Glazură Rapidă Fudge
Glazura rapidă Fudge este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de lapte, extract de vanilan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fudge Glazură, Fabulos tort de Fudge Vegan cu glazură dulce-amară, și Tortul de ciocolată neagră al mătușii Sabella cu glazură de Fudge.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță combinați zahărul, cacao, laptele, scurtarea și sarea. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți de pe foc și adăugați vanilie și continuați să bateți până când glazura începe să se îngroașe ușor. Glazura va fi cu adevărat cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista