Filet de porc cu Chutney de cireșe uscate și sos de ceapă caramelizată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Filet de porc cu Chutney de cireșe uscate și sos de ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Filet de porc și Enchiladas de ceapă caramelizată într-un sos Enchilada de casă, Filet de porc cu marmeladă de caise uscate și ceapă, și Filet de porc la grătar și salată de cireșe uscate.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de porc în pungă. Sigilați și marinați în frigider 8 ore.
Scoateți carnea de porc din pungă, aruncând marinada.
Pregătiți grătarul sau preîncălziți cuptorul la 42
Presărați carnea de porc cu piper și sare. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Așezați carnea de porc pe grătar sau pe tigaia pentru broiler; grătiți sau coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz), întorcând ocazional carnea de porc.
Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu Chutney de cireșe uscate și sos de ceapă caramelizată.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon