Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați filetul de curcan la grătar cu umplutură. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de suc de lămâie, filete de piept de curcan, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Filet De Curcan La Grătar, Piept de curcan la grătar cu umplutură Cran-Apple Cremini, și Filet de curcan cu crustă de Pecan cu Salsa de piersici la grătar.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sucul de lămâie, uleiul, sosul Worcestershire și piperul în sticlă superficială sau vas de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Suc De Lămâie
Piper
Ulei De Gătit
2
Adăugați curcan, întorcându-vă la strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
3
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz. Ungeți tava pătrată din aluminiu de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
5
Scoateți curcanul din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați curcanul la 4 până la 5 inci de la foc mediu 15 minute. În timp ce curcanul este la grătar, amestecați amestecul de umplutură cu cantitatea de apă solicitată pe ambalaj. Lingura umplutura in tigaie de aluminiu; se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Marinada
Toată Turcia
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Fulgi De Legume
Tigaie
6
Adăugați umplutura la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Periați curcanul cu marinată și întoarceți-l. Acoperiți și grătiți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când sucul nu mai este roz când se taie centrul celei mai groase bucăți de curcan. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Toată Turcia
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Scoateți umplutura și curcanade la grătar; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Tăiați 1 1/2 filete de curcan în felii de 1/2 inch; serviți cu umplutură. Refrigerați curcanul rămas pentru a-l folosi pentru fajitas ușor de curcan.