File trufat de sandvișuri de vită

Fileul trufat de sandvișuri de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de carne de vită, sare kosher și piper măcinat grosier, unt de trufe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 110 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Sandvișuri Cu File De Pește Tofu, Sandvișuri Cu File De Pește Cu Lămâie-Piper, și Sandvișuri Cu File De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. (Asigurați-vă că cuptorul dvs. este foarte curat!)
Așezați carnea de vită pe o tigaie și uscați exteriorul cu un prosop de hârtie.
Întindeți untul pe toată carnea de vită cu mâinile.
Presărați carnea de vită uniform cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper. Prăjiți exact 22 de minute pentru rare și 25 de minute pentru mediu-rare.
Scoateți carnea de vită din cuptor, acoperiți-o bine cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Scoateți șirurile și feliați fileul de aproximativ 1/4 inch grosime.
Deschideți baghetele pe lungime, dar nu până la capăt.
Întindeți jumătățile de jos cu generozitate cu untul de trufe. Se acoperă cu un strat de carne de vită feliată și se presară cu sare și piper.
Folosind un cojitor de legume, radeți parmezanul în cioburi subțiri și împrăștiați cioburile peste carnea de vită feliată pe fiecare sandviș. Finalizați cu o stropire de frunze de rucola. Îndoiți vârfurile sandvișurilor, tăiați fiecare baghetă în diagonală în 3 sau 4 sandvișuri și serviți imediat.