File mignon feliat cu fasole Fava, ridichi și sos de muștar

File mignon feliat cu fasole Fava, ridichi și sos de muștar
Filet mignon feliat cu fasole Fava, ridichi și pansament cu muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 752 calorii, 37g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $6.17 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de mere, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt File Mignon Feliat Cu Fasole Fava, Ridichi Și Dres De Muștar, Folie de filet mignon feliată cu gust de ceapă de pere și pansament cu brânză albastră, și Sandwich "Steakhouse Classics" cu spanac cremă, file mignon feliat și ciuperci mixte.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul și muștarul într-un castron mic. Treceți treptat în ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper. (Pansamentul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Gatiti fasolea fava in oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se scurge și se curăță (dacă se folosește proaspăt).
5
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Așezați fasole fava, ridichi, ierburi și pansament într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole FavaFasole Fava
RidicheRidiche
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați salata să stea la temperatura camerei cel puțin 20 de minute și până la 1 oră.
8
Topiți untul cu ulei de canola într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
10
Adăugați fripturi în tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați la placa de tăiere; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Tăiați fiecare friptură în 3 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
13
Împărțiți salata în 4 farfurii. Aranjați 1 friptură feliată deasupra fiecărei salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
14
Presărați o parte din brânză peste fiecare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista