File mignon feliat cu fasole Fava, ridichi și sos de muștar
Filet mignon feliat cu fasole Fava, ridichi și pansament cu muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 752 calorii, 37g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $6.17 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de mere, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt File Mignon Feliat Cu Fasole Fava, Ridichi Și Dres De Muștar, Folie de filet mignon feliată cu gust de ceapă de pere și pansament cu brânză albastră, și Sandwich "Steakhouse Classics" cu spanac cremă, file mignon feliat și ciuperci mixte.
Instrucțiuni
1
Bateți oțetul și muștarul într-un castron mic. Treceți treptat în ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper. (Pansamentul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Muștar
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Gatiti fasolea fava in oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se scurge și se curăță (dacă se folosește proaspăt).
5
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Așezați fasole fava, ridichi, ierburi și pansament într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole Fava
Ridiche
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Lăsați salata să stea la temperatura camerei cel puțin 20 de minute și până la 1 oră.
8
Topiți untul cu ulei de canola într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Presărați fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
10
Adăugați fripturi în tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Transferați la placa de tăiere; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Tăiați fiecare friptură în 3 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
13
Împărțiți salata în 4 farfurii. Aranjați 1 friptură feliată deasupra fiecărei salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Feliată
14
Presărați o parte din brânză peste fiecare și serviți.