File De Somon Hoisin

File De Somon Hoisin
Fileurile de somon Hoisin sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 199 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos hoisin, file de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum File De Somon Hoisin Cu Legume Prăjite, File de pui cu sos hoisin și piper Szechuan (Sichuan) , și File de pui cu sos hoisin și piper Szechuan (Sichuan) .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați somonul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se dă la frigider timp de 30 de minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
3
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
4
Așezați pielea de somon cu fața în jos pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Grătar, acoperit, la foc mediu sau fiert 4 in. de la foc timp de 10-12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru fileurile de somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista