Fileurile de somon de ghimbir la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 285 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,95 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, sos de piper, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ File De Somon La Grătar, Fileuri De Somon La Grătar Glazurate, și File de somon la grătar cu roșii și tarhon.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Periați cu grijă grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Așezați pielea de somon cu fața în jos și transversal pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Periați tot amestecul de miere peste somon. Acoperiți grătarul; gatiti cu 3 pana la 6 minute mai mult sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.