File de somon cu cremă de roșii

File de somon cu cremă de roșii
Nevoie de o felul principal pescatarian? Fileurile de somon cu cremă de roșii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 364 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați File de somon în sos de capere de roșii, File de somon la grătar cu roșii și tarhon, și File De Somon Cu Ierburi Cu Topping De Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; fileuri de dragare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Gatiti fileurile in 3 linguri de unt si ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți fileurile din tigaie și așezați-le pe un platou de servire. Pune deoparte; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați frișcă și pastă de roșii; gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa usor. Reduceți căldura și adăugați restul de 3 linguri de unt, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Pasta De TomatePasta De Tomate
UntUnt
7
Adăugați roșii și următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine. Puneți sosul uniform peste fileurile de somon și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
TomateTomate
SosSos
8
Garnisiți cu arpagic proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista