File De Somn Crocante
Nevoie de o felul principal pescatarian? Fileurile crocante de somn ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 3,01 USD pe porție. O porție conține 670 calorii, 42G de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de salată de fermă, făină, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ File De Somn Crocante, Fileuri De Somn Marinate, și Fileuri De Somn Auriu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Combinați pansamentul și albușurile de ou, bateți bine.
Combinați făina de porumb, parmezanul, făina, piperul și sarea într-un vas superficial.Se usucă peștele, se înmoaie în amestec de ouă și se dragă în amestec de făină de porumb.
Așezați peștele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți 8-12 minute pe fiecare parte până când se rumenesc ușor și peștele se fulgi ușor.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fileurile de somn pot fi asociate cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio