File De Pește Grecesc Fript

File De Pește Grecesc Fript
Reteta fileuri de pește grecesc fript este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 182 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de file de tilapia, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați File de pește fript cu unt de busuioc, Fileuri De Pește Grecești, și File De Eglefin Fript pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați tilapia cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
TilapiaTilapia
2
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Într-un castron mic, combinați iaurtul, untul și sucul de lămâie. Se amestecă ceapa, măslinele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se întinde pe mijlocul fiecărui File; se presară cu brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Se fierbe 3-4 in. de la foc timp de 6-9 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista