File De Pește Cu Roșii, Dovlecei Și Busuioc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Fileurile de pește cu roșii, dovlecei și busuioc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 1298 calorii, 143g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 17,85 USD pe porție. 124 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, dovlecei de vară, file de pește fulgi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați File de pește cu roșii, dovlecei și busuioc, Fileuri De Pește De Nucă De Busuioc, și File de pește fript cu unt de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați patru foi de hârtie pergament de 14x12 " sau folie rezistentă la grătar, pe o suprafață de lucru. Împărțiți dovleceii între foile de pergament, aranjând pe o parte a foii în straturi subțiri.
Presărați șalotă și busuioc feliat, împărțind în mod egal. Împrăștiați jumătățile de roșii în jurul dovlecelului.
Stropiți fiecare pachet cu 1 lingură. vin și 1/2 lingură. ulei (adăugați 1/2 lingură. apă la fiecare dacă grătar). Se condimentează cu sare și piper.
Așezați un file de pește deasupra fiecărei porții. Se condimentează cu sare și piper; stropiți 1/2 lingură. ulei peste fiecare. Îndoiți pergamentul peste amestec și strângeți bine marginile pentru a forma un pachet sigilat. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Chill.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de a continua. Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați pachetele într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini. Alternativ, construiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Coaceți sau grătiți peștele până când este gătit (o scobitoare înfiptă prin pergament va aluneca ușor prin pește), aproximativ 10 minute. Tăiați cu atenție pachetele deschise (aburul va scăpa).
Se ornează cu frunze de busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.