File de carne de vită prăjită la cuptor
O porție conține 799 calorii, 53G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită, ulei vegetal, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați File de vită prăjită cu muștar, File de vită marinat și prăjit în oală cu un cartof strălucitor A, și Piept De Vită Prăjit La Cuptor Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți fileul din frigider cu 30 de minute înainte de prăjire pentru a-l aduce la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 500 F și poziționați un suport în centru.
Întindeți muștarul uniform pe toate părțile fileului.
Se presară cu sare, piper și cimbru.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mare; uleiul ar trebui să strălucească, dar să nu fumeze. Rumenim fileul pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Așezați fileul în cuptor și reduceți temperatura la 425 F. prăjiți aproximativ 25 de minute pentru rare sau până când un termometru pentru carne citește 130 F când este introdus în centru. (Verificați temperatura o dată după aproximativ 20 de minute pentru a măsura cât de departe este fileul.)
Scoateți fileul din cuptor și lăsați-l să se odihnească cu 10 minute înainte de feliere.