Fiesta Salsa

Fiesta Salsa
Rețeta Fiesta Salsa vă poate satisface pofta mexicană în aproximativ 45 de minute . Această rețetă servește 2. O porție conține 79 de calorii , 4 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de amestec de salsa fiesta - amestecați înainte de măsurat, roșii, borcane de halbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este excelent. Încercați Salsa Chicken Fiesta (mai ușoară) , Big-Batch Salsa Chicken Fiesta și Fiesta Chicken Breasts with Tomato-Avocado Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți conserve, borcane și capace conform instrucțiunilor producătorului.
2
Combinați roșiile, oțetul și Ball® Fiesta Salsa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
3
Se amestecă într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți focul și fierbeți 5 minute.
5
Puneți salsa fierbinte în borcane lăsând un spațiu de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Îndepărtați bulele de aer. Ștergeți jantele. Centrați capacele pe borcane. Aplică benzi și ajustează la vârful degetelor.
7
Procesați în recipientul cu apă clocotită timp de 35 de minute, ajustând în funcție de altitudine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV ONEHOPE Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Revista