Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., Fiesta Beef Bowls ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 462 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână sare, măsline, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Texas Fiesta Bowls, Texas Fiesta Bowls, și Boluri de Quinoa de pui Fiesta cu vinetă Chipotle.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura rotundă într-un 3-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați roșiile, ceapa, usturoiul și condimentele; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Rotundă
Sezonul Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De Verjuic
2
Scoateți carnea din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați fasole la amestecul de roșii. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până când fasolea este încălzită. Când este suficient de rece pentru a manipula, feliați carnea. În boluri individuale, stratificați amestecul de orez, carne și fasole. Se acoperă cu brânză, măsline, ceapă și guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La Gratar
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De Porumb
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper