Fierbinte Crabmeat Dip

Fierbinte Crabmeat Dip
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten, primar și pescatarian? Scufundarea cu carne de crab fierbinte ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 151 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, carne de crab, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Salată De Pui Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, laptele, ceapa, hreanul, sarea, piperul și carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
CrabmeatCrabmeat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți amestecul într-o tigaie de plăcintă sau un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Presărați migdale peste amestecul de carne de crab
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit 45 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinul Woodstock Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay se deschide cu un amestec eclectic plăcut de arome bogate de pere, minerale și papaya, urmate de arome proaspete de mere asiatice de pere, citrice și fructe tropicale, cu un acid excelent la final. Sau cum îi place lui Mark să spună, " soare într-o sticlă."
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista