Fierbinte Crabmeat Dip
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten, primar și pescatarian? Scufundarea cu carne de crab fierbinte ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 151 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, carne de crab, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Salată De Pui Fierbinte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, laptele, ceapa, hreanul, sarea, piperul și carnea de crab.
Întindeți amestecul într-o tigaie de plăcintă sau un vas de copt superficial.
Presărați migdale peste amestecul de carne de crab
Coaceți în cuptorul preîncălzit 45 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinul Woodstock Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Woodstock Chardonnay Wine]()
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay se deschide cu un amestec eclectic plăcut de arome bogate de pere, minerale și papaya, urmate de arome proaspete de mere asiatice de pere, citrice și fructe tropicale, cu un acid excelent la final. Sau cum îi place lui Mark să spună, " soare într-o sticlă."