Fideo (Paste mexicane cu legume și Chile)

Fideo (Paste mexicane cu legume și Chile)
Fideo (Paste mexicane cu legume și Chile) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 580 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sos de roșii, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mexican Fideo cu legume, Sopa de Fideo/supă mexicană de tăiței, și Legume aburite cu ulei de susan-Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați uleiul într-o tigaie mare și transformați focul la mediu-mare. Când uleiul începe să strălucească, adăugați câte cuiburi de păr de înger se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti pana cand fiecare se rumeneste usor pe fund, aproximativ 30 de secunde. Flip și ușor maro pe cealaltă parte, aproximativ încă 30 de secunde. Când ați terminat, scoateți cuiburile și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Repetați procesul cu orice paste rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de ulei. De asemenea, aruncați orice bucăți de paste rămase în tigaie. Întoarceți focul la mare, iar când uleiul începe să strălucească, adăugați ceapa. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este translucida, aproximativ patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați țelina și gătiți, amestecând des, până se luminează la culoare, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Adăugați morcovii și un vârf de sare și piper, reduceți focul la mediu-mare și gătiți până când morcovii sunt fragede, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați jalapele cubulețe, pastele prăjite și trei căni de sos de roșii. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, timp de aproximativ cinci minute. Dacă pastele au absorbit tot lichidul, adăugați puțin mai mult. Pastele se vor rupe în fire. Continuați să gătiți până când pastele sunt fierte, dar încă relativ ferme, încă trei minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Împărțiți pastele între patru boluri. Se acoperă cu o stropire de coriandru și brânză Cotija.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista