Fidea Rece De Susan
Fidea rece de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 786 calorii, 22g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați oțet, ulei de susan, pastă de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Fidea Rece De Susan, Fidea Rece De Susan, și Fidea Rece De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele pentru baza de soia dulce cu o seară înainte pentru a permite usturoiului să se infuzeze. Într-un castron, combinați castravetele și morcovul cu ulei și condimentați ușor cu sare. Rezervă.Gatiti taiteii intr – o oala mare cu apa clocotita nesarata aproximativ 8-10 minute. Pentru a verifica dacă tăiței sunt gata, trageți o bucată și rupeți-o, dacă centrul are un centru foarte mic de aluat crud, va mai avea nevoie de încă un minut.Odată ce tăiței sunt fierți, scurgeți și clătiți imediat în apă rece: cu cât este mai rece, cu atât mai bine!Împărțiți tăiței între patru boluri. Se amestecă bine baza de soia și se împarte între boluri.
Adăugați patru uncii de sos de susan și câteva alune măcinate. Se acoperă cu salată de castraveți și morcovi, se ornează cu scallion. Mai multe rețete de gătit japoneze pe Food Republic:Nobu ' s Scrambled Egg Donburi Recipe
Carne De Vită La Grătar Umplută Cu Rețetă De Sparanghel
Rețetă Elvețiană De Chard Oshitashi